1/15/2007

Blogidest ja hädast nendega...

Blogimine on iseenesest ju väga tore ja miljonid inimesed on minuga kindlasti nõus, kuid igal heal on omad vead. Kõige parem on see, et väga paljud inimesed hädaldavad, et keegi teab nende kohta liiga palju ja kuidas on ikkagi nii halb kui inimesed minu kohta nii palju teavad.

Kuid väga vähesed on juhud kus keegi teine räägib sinu elust (võibolla räägib keegi savisaare omast aga see on hoopis teine teema) ja tegemistest. Üldiselt kirjutad ikka ise oma juttu kuhugile ja kui sa oled juba vaevaks võtnud midagi kirjutada mõtle, kas see on väärt teiste tähelepanu või hoopis kas sa soovid, et see üldse kellegi teise tähelepanu pälviks.

Vanasti kirjutati oma päevikusse jutte ja see hoiti padja all või sahtli põhjas kus ainult vanemad salaja lugemas käisid, et millega nooruk tegeleb (juhul kui vanust veel vähe oli).

Kokkuvõtteks kui tahate oma elust kõigile rääkida, siis kirjutage aga ja võibolla keegi loeb ja teab teist vähe rohkem ;)
Kuid salajased juttud jätke kirja panemata või vähemalt pange need turvalisse kohta (näiteks päevikusse) kirja ning peitke see hästi ära.

PS. Kui ma ei tahaks, et keegi seda juttu loeks ei kirjutaks ka mina seda siia ;)

No comments: